EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Kovid-19: Rekorde të reja të zeza në Gjermani dhe SHBA, Bjellorusia i mbyllë kufijtë

SHBA-ja sot vendosi rekord të ri të numri të personave të sapoinfektuar - mbi 91.000. Evropa është duke u përballur me rritje të pakontrolluar të numrit të infeksioneve të reja, për çka edhe vendos masa të reja. Franca prej sot është në bllokadë të pjesshme ndërsa nga e hëna Gjermania do të hyjë në mbyllje të plotë apo "llokdaun".

Back to top button
Close
Close