0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiIntervistëMakedonija.Slajder

Kovaçevski për MIA-n: Detyrimet do të servisohen me kohë edhe në krizën më të madhe i kemi paguar rregullisht, ndërsa për investime kapitale ne ndryshojmë praktikën dekadëshe

Nevojat aktuale do të vazhdojnë të servisohen në mënyrë të papenguar. Në krizën më të madhe, pensionet i paguajmë më herët, pagat paguhen rregullisht dhe nuk vonojnë detyrimet. Ato do të servisohen rregullisht dhe me kohë edhe vitin e ardhshëm. Propozim-buxheti për vitin 2021 do të përshkruhet me pesë fjalë - realist, strategjik, rikuperues, zhvillimor dhe transparent.

Back to top button
Close
Close