Политички партии

Костадиновска: Законот за спречување и заштита од дискриминација потврда на заложбите на СДСМ за градење фер општество

Заложбите за градење, еднакво, праведно и правично општество, ги остваруваме преку конкретни законски решенија.

Back to top button
Close
Close