Политички партии

Костадинов: Составот на новиот ИК на ВМРО-ДПМНЕ ја потврдува деструктивната и антидржавна матрица

Составот на новиот Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ ја потврдува деструктивната и антидржавна матрица во која е заглавено ВМРО-ДПМНЕ.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close