BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Kosovë: Nëntë raste të reja të vdekjes dhe 680 të infektuar nga Kovid-19

Në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar nëntë raste të reja të vdekjes nga Kovid-19, ndërsa në periudhën e njëjtë ka 680 raste të reja të të sapoinfektuarve me Kovid-19, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close