BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Kosovë: Mbi 200 ankesa rreth rezultateve zgjedhore

Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë, të cilat u mbajtën më 14 shkurt, gjithsej 208 ankesa u paraqitën në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) nga disa subjekte që morën pjesë në zgjedhje, njoftoi korrespodenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close