BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Kosovë: Kthehet ora policore dhe mbyllen shkollat, kafenetë dhe qendrat tregtare për 12 ditë

Qeveria e Kosovës sot solli masa të reja, të ashpërsuara për parandalim të përhapjes së epidemisë së Kovid-19, të cilat do të jenë në fuqi në 12 ditët në vijim, përkatësisht prej nesër deri më 18 prill, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close