BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Kosovë: Arrestohen aktivistë për shënimin e një mbishkrimi dhe hedhjen e ngjyrës ndaj objektit qeveritar

Së paku katër pjesëtarë të Partisë Socialdemokrate të Kosovës (PSD) janë arrestuar sot, pasi u përplasën me policinë e cila tentoi ta parandalojë aksionin e tyre me shënimin e mbishkrimeve dhe hedhjen e ngjyrës në fasadën e Qeverisë së Kosovës, njofton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close