BallkanKorrespondentë Botë

Kosova negocion me Bankën Botërore për furnizimin e vaksinës për Kovid-19 kur do të shfaqet

Ministrja e Financave e Kosovës, Hikmete Bajrami informoi se Ministria e saj po zhvillon negociata intensive me Bankën Botërore për t'u përfshirë në një projekt për furnizimin dhe financimin e vaksinës Kovid-19 kur të shfaqet, raporton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close