0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Корупција која ги разгорува протестите во Бугарија

Конечно, Бугарија го стори тоа. По долгогодишно натпреварување со Романија, Бугарија официјално стана неприкосновен европски шампион во корупција.

Back to top button
Close
Close