0_Магазин.ПорталПатувања

Коронавирусот го откажа и Карневалот во Рио

Нов датум за одржување на фестивалот, не е објавен, но од училиштето Лиеса соопштија дека тоа зависи од вакцината.

Back to top button
Close
Close