BotëBotë.Portal

Koreja Jugore: Koreja Veriore dhe SHBA-ja do t’i vazhdojnë negociatat më së voni deri në dhjetor

Koreja Veriore  dhe SHBA-ja do të mund të mbajnë edhe një raund të negociatave nga mesi i nëntorit, që ta përshpejtojnë progresin skadimit të afatit deri në fund të vitit, që e caktoi Pheniani, deklaroi sot deputeti i Koresë Jugore Li Eun-Xhae.

Back to top button
Close
Close