BotëBotë.Portal

Koreja e Veriut është kërcënuar se do të vazhdojë me prova bërthamore

 Koreja e Veriut sot bëri të ditur se dënimi i përgjithshëm për testimin e raketave balistike i konsideron si "provokim të madh" dhe është kërcënuar se do të vazhdojë me testime bërthamore dhe raketore.

Back to top button
Close
Close