0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Konviktet e studentëve dhe të nxënësve të shkollave të mesme do të hapen me kapacitet të reduktuar, por të refuzuarit do të marrin kompensim

Në seancën e 5-të të qeverisë, që u mbajt  sot, u pranua rekomandimi i Komisionit për sëmundje infektive në lidhje me hapjen e konvikteve të studentëve dhe të nxënësve të shkollave të mesme, sipas të cilave ato duhet të hapen në përputhje me Protokollet, për akomodim me shtesë se në një dhomë me dy shtretër mund të vendoset vetëm një person, ndërsa në një dhomë me më shumë se dy shtretër mund të vendosen maksimumi dy persona.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close