ЕвропаЕвропа.Портал

Конте не гледа противречност меѓу италијанските национални интереси и европскиот проект

Италијанскиот премиер Џузепе Конте не гледа противречност меѓу националните интереси на Италија и проектот за обединета Европа.

Back to top button
Close
Close