0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерОпштество

Консултативна средба на МОН со скопски средни стручни училишта и компании

Министерството за образование и наука со поддршка на Швајцарската амбасада и градот Скопје денеска ќе организира консултативна средба со раководствата на скопските средни стручни училишта и со претставници на бизнис-заедницата.

Back to top button
Close
Close