Општество

Конкурсот за попишувачи и инструктори отворен до 5 август

Државниот завод за статистика објави Конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори кои ќе го спроведат теренското попишување на целата територија на државата, кој ќе биде отворен до 5 август.

Back to top button
Close
Close