0_Македонија.ПорталKultura.SlajderКултураКултура.ПорталОпштество

Конкурс за новинарски текст на тема „Мостовите на Скопје“

По повод Денот на ослободувањето на Скопје, Дирекцијата за култура и уметност на Скопје во рамките на мултимедијалната манифестација „Денови на европско Скопје“ која ќе се одржи во соработка со Градот Скопје и Канцеларијата на Европската Унија во РСМ распишуваат конкурс за новинарски текст на тема „Мостовите на Скопје“ кој е отворен до 31 октомври.

Back to top button
Close
Close