0_Македонија.ПорталГраѓански секторКултураКултура.Портал

Конкурс за млади домашни филмаџии и филмаџики од 16 до 20 години за снимање еко-филм

Фестивалот на европски филм CINEDAYS објави конкурс за млади од 16 до 20 години од Скопје и Македонија, кои може да аплицираат како тимови од три до пет учесници за снимање кратки видеа на однапред зададена еко-тема.

Back to top button
Close
Close