0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Konkurs për kompensimin e mjeteve të paguara për publikimin e punimeve shkencore në vitin 2020

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikoi konkurs për kompensimin e mjeteve të paguara që autorët (mësues dhe bashkëpunëtorë nga arsimi i lartë / institucionet shkencore në vend) i kanë paguar në vitin 2020 për publikimin e punimeve shkencore në revista me faktor ndikimi, referuar në bazat e Web of Science ose Scopus.

Back to top button
Close
Close