Фотосервис

Конференцијата на тема „Улогата на жените во сочувувањето на мирот и безбедноста“

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска се обрати на конференцијата на тема „Улогата на жените во сочувувањето на мирот и безбедноста и Резолуцијата 1325“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close