0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Конференција „Патот кон единствениот европски пазар“

Во очекување на стартот на преговорите за пристапување кон Европската унија, Фондацијата Претприемачки сервис за млади денеска ќе организира виртуелна конференција на тема „Патот кон единствениот европски пазар“.

Back to top button
Close
Close