0_Македонија.ПорталПолитика

Конференција „Образование за сите – јазик за сите во училиште“

Во организација на Здружението за унапредување на образованието, културата и спортот „Образование за сите“ од Скопје денеска ќе се одржи конференција „Образование за сите – јазик за сите во училиште“.

Back to top button
Close
Close