Општински вестиСкопје

Конференција: Инклузијата да биде начин на размислување, а не само вредност

Инклузијата да биде начин на размислување, а не само вредност во рамки на нашите проектни активности, беше еден од главните заклучоци на денешната завршна конференција „Споделување на добри инклузивни практики и презентација на Модел на инклузивна општина“, во организација на Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close