0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëPolitikë

Konferencë shtypi Zaev-Hoti (drejtpërdrejtë)

Konferencë shtypi e kryeministrit Zoran Zaev dhe kryeministrit kosovar Avdullah Hoti, i cili është për vizitë zyrtare në vend.

Back to top button
Close
Close