0_Maqedoni.PortalEkonomiLink i drejtpërdrejtë

Konferencë shtypi nga Bekteshi, Gallouej dhe Paoluçi (drejtpërdrejtë)

Konferencë për shtyp e ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ambasadores së Mbretërisë së Bashkuar në Maqedoninë e Veriut, Rejçel Gallouej dhe shefit të Zyrës së Bankës Botërore në Maqedoninë e Veriut, Masimiliano Paoluçi.

Shkup, 21 tetor 2020 (MIA) – Konferencë për shtyp e ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ambasadores së Mbretërisë së Bashkuar në Maqedoninë e Veriut, Rejçel Gallouej dhe shefit të Zyrës së Bankës Botërore në Maqedoninë e Veriut, Masimiliano Paoluçi.

 

Back to top button
Close
Close