Shoqëri

Konferencë shtypi e zëvendësministrave për Punë dhe Politikë Sociale, Bajraktar dhe Shkrijel (drejtpërdrejtë)

Konferencë shtypi e zëvendësministrit për Punë dhe Politikë Sociale, Gjonul Bajraktar dhe zëvendësministres plotësuese, Sanella Shkrijel.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close