Fotoservis

Konferencë shtypi e ministrit të Shëndetësisë me ekipin e mjekëve

Konferencë shtypi e ministrit të Shëndetësisë me ekipin e mjekëve të cilët morën pjesë në transplantimin e zemrës, veshkave dhe kockave nga donator i vdekur

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close