Link i drejtpërdrejtëPolitikë

Konferencë shtypi e ministrit për komunikime, llogaridhënie dhe transparencë, Robert Popovski (drejtpërdrejtë)

Drejtpërdrejtë- Konferencë shtypi e ministrit pa resor i angazhuar për komunikime, llogaridhënie dhe transparencë, Robert Popovski.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close