Politikë

Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe ministres Carovska (drejtpërdrejtë)

Kryetari i Qeverisë Zoran Zaev dhe ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, do të mbajnë konferencë për shtyp në të cilën do ta prezantojnë Platformën nacionale për mësim online.

Shkup, 18 shtator 2020 (MIA) – Kryetari i Qeverisë Zoran Zaev dhe ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, mbajnë konferencë për shtyp në të cilën do ta prezantojnë Platformën nacionale për mësim online.

Back to top button
Close
Close