Shoqëri

Konferencë shtypi e Këshillit Inspektues (drejtpërdrejtë)

Konferencë shtypi e kryetares së Këshillit Inspektues, Magdalena Filipovska-Grashovska, së bashku me drejtorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut, Stojko Paunovski, Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, Irinka Sotirova, të Inspektoratit Shtetëror të Punës - Aladin Havziu, Inspektoratit Shtetëror të Transportit - Rufat Huseini dhe të Agjencisë për Ushqim dhe Veterineri - Zoran Atanasov dhe Visare Riza nga Agjencia e Barërave dhe Mjeteve Mjekësore (MALMED). 

Shkup, 10 prill 2020 (MIA) – Konferencë shtypi e kryetares së Këshillit Inspektues, Magdalena Filipovska-Grashovska, së bashku me drejtorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut, Stojko Paunovski, Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, Irinka Sotirova, të Inspektoratit Shtetëror të Punës – Aladin Havziu, Inspektoratit Shtetëror të Transportit – Rufat Huseini dhe të Agjencisë për Ushqim dhe Veterineri – Zoran Atanasov dhe Visare Riza nga Agjencia e Barërave dhe Mjeteve Mjekësore (MALMED).

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close