Fotoservis

Konferencë përfundimtare

Instituti për të Drejtat e Njeriut organizon konferencë përmbyllëse në kuadër të projektit “Mbrojtja nga diskriminimi në bazë të orientimit seksual dhe identitetit gjinor” i mbështetur nga Ambasada gjermane në Shkup.

Back to top button
Close
Close