BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Konferencë për zbatimin e ligjit për kryerjen e punëve kontabiliste

Shkup, 17 dhjetor 2018 (MIA) - Konferencë në temën "Funksioni dhe zbatimi i Ligjit për kryerjen e punëve kontabiliste" do të mbahet sot në Shkup në organizim të Odës së Kontabilistëve të Maqedonisë.

Back to top button
Close
Close