0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Konferencë për sifdat në trajtimin dhe mjekimin e kancerit në gji gjatë Kovid-19

"Sfidat në trajtimin dhe mjekimin e kancerit në gji gjatë Kovid-19" është temë e konferencës së 13-të kombëtare për kancer në gji që u mbajt sot në Shkup, në organizim të Shoqatës për luftë kundër kancerit "BORKA" - Për çdo ditë të re", e cila edhe këtë vit e shënon Muajin botëror për luftë kundër kancerit në gji.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close