Fotoservis

Konferencë për shtyp të Spasovskit, Filipçes dhe Karaxhovskit

Konferencë për shtyp në Qeveri, të kryeministrit Oliver Spasovski, ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe dhe dr, Zharko Karaxhovski të Institutit për Shëndet Publik

Back to top button
Close
Close