Fotoservis

Konferencë për shtyp e Spasovskit dhe Carovskës

Konferencë për shtyp e kryeministrit Oliver Spasovski dhe zëvendëskryeministres përgjegjëse për Çështje Ekonomike, Milla Carovska

Back to top button
Close
Close