Fotoservis

Konferencë për shtyp e Sindikatës së punëtorëve për komunikacion dhe lidhje

Komikja Keti Grifin shkaktoi kundërthënie, pasi që kumtoi se presidenti amerikan, Donald Tramp duhet t'i injektojë vetes ajër me shiringë.

Back to top button
Close
Close