Link i drejtpërdrejtëPolitikë

Konferencë për shtyp e ministrave për Punë të Jashtme të Maqedonisë së Veriut dhe Luksemburgut, Dimitrov dhe Aselborn (drejtpërdrejtë)

Konferencë për shtyp e ministrave për Punë të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të Luksemburgut, Nikolla Dimitrov dhe Zhan Aselborn

Shkup, 9 mars 2020 (MIA) – DREJTPËRDREJTË- Konferencë për shtyp e ministrave për Punë të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të Luksemburgut, Nikolla Dimitrov dhe Zhan Aselborn.

Posted by MИА.mk on Понеделник, 09 март 2020

Back to top button
Close
Close