Politikë

Konferencë për shtyp e ministrave Nikolla Dimitrov dhe Edmond Ademi (drejtpërdrejt) 

Konferencë për shtyp e ministrit të Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe ministrit pa portofol përgjegjës për Diasporën dhe kryetar i Grupit punues për mbështetjen e rajonit të Prespës, Edmond Ademi. 

Shkup, 3 korrik 2020 (MIA) – DREJTPËRDREJT – Konferencë për shtyp e ministrit të Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe ministrit pa portofol përgjegjës për Diasporën dhe kryetar i Grupit punues për mbështetjen e rajonit të Prespës, Edmond Ademi.

Прес конференција на работната група за поддршка на преспанскиот регион

Posted by MИА.mk on Петок, 03 јули 2020

Back to top button
Close
Close