0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëShoqëri

Konferencë për shtyp e drejtorit të FIZHT-së për konkurs të ri për grante të bashkëfinancuara (drejtpërdrejtë)

Konferencë për shtyp e drejtorit të Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik, Jovan Despotovski për konkurs të ri publik për grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik për tejkalimin e pasojave nga KOVID-19.

Shkup, 29 maj 2020 (MIA) – Konferencë për shtyp e drejtorit të Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik, Jovan Despotovski për konkurs të ri publik për grante të bashkëfinancuara për zhvillim teknologjik për tejkalimin e pasojave nga KOVID-19.

Ky instrument është pjesë e pakos së tretë ekonomike të Qeverisë dhe dedikohet për mbështetje financiare për zhvillim teknologjik të ndërmarrjeve vendore dhe institucioneve private shëndetësore (IPSH) për adaptim të shpejtë ndaj sfidave të imponuara nga pandemia KOVID-19.

Back to top button
Close
Close