Fotoservis

Konferencë për media – Spasovski dhe Çollosh

Konferencë për media e kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski dhe kryetarit të grupit parlamentar „Renew Europe“, Dacian Çollosh

Back to top button
Close
Close