PolitikëVideo deklaratë

Konferencë për media e zëvendëskryeministrit Nikollovski (drejtpërdrejtë)

- Konferencë për media e zëvendëskryetarit të Qeverisë përgjegjës për Luftën kundër Korrupsionit dhe Krimit dhe Resusres Njerëzore, Lupço Nikollovski, zëvendësambasadorit gjerman Oto Graf, drejtoreshës së Regjistrit Qendror, Maria Boshkovska Jankovski dhe drejtorit të Drejtorisë si Inteligjencës Financiare, Bllazho Trendafillov. 

Shkup, 27 janar 2021 (MIA) – Konferencë për media e zëvendëskryetarit të Qeverisë përgjegjës për Luftën kundër Korrupsionit dhe Krimit dhe Resurse Njerëzore, Lupço Nikollovski, zëvendësambasadorit gjerman Oto Graf, drejtoreshës së Regjistrit Qendror, Maria Boshkovska Jankovski dhe drejtorit të Drejtorisë së Inteligjencës Financiare, Bllazho Trendafillov.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close