Shkup

Konferencë për media e Shilegovit, Bogdanoviqit dhe Muçës (drejtpërdrejtë)

– Konferencë për media e kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, kryetarit të komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq dhe drejtorit të NP “Parqet dhe Gjelbërimet”, Ardian Muça.

Back to top button
Close
Close