0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

Konferencë onlajn “Biznes pa korrupsion”

Sot do të mbahet konferencë onlajn "Biznes pa korrupsion", e cila është ngjarje përfundimtare në kuadër të projektit "Përforcimi i integritetit dhe zvogëlimi i korrupsionit në sektorin shtetëror dhe privat të biznesit", i financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga Qendra për Komunikime Civile në partneritet me Konekt dhe Shoqatën e këshilltarëve të taksave.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close