0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Konferencë “Ndotja e qyteteve në Maqedoni: cilët janë zgjidhjet?”

Në organizim të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë dhe Qendrës Hulumtuese për Mjedis Jetësor dhe Materiale, sot në ASHAM do të mbahet konferencë shkencore me temë

Back to top button
Close
Close