Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Konferencë ndërkombëtare ballkanike për arsim muzikor dhe balet

Konferencë ndërkombëtare ballkanike në temë "Gjendjet dhe perspektivat në arsimin muzikor dhe balet" do të mbahet prej sot deri më 25 tetor në Shkup në organizim të Qendrës shtetërore shkollore për muzikë dhe balet (QSHSHMB) "Ilija Nikollovski-Luj".

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close