BiznesBiznis.SlajderEkonomi

Konferencë Ministrore: Teknologji të reja dhe më pak barriera tregtare për bujqësinë në rajon

Prodhimi i produkteve cilësore bujqësore me ruajtjen e aspekteve ekologjike  për mbrojtje më të madhe të mjedisit të jetesës. Në këtë drejtim duhet të transformohet agro-sektori jo vetëm në suaza rajonale por edhe në atë evropiane madje dhe në atë botërore, porositi drejtori për Zhvillim Bujqësor dhe Rural pranë Komisionit Evropian Tasos Haniotis në takimin e 12-të vjetor të ministrave të Evropës Juglindore në Strugë.

Back to top button
Close
Close