0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeSektori civil

Konferencë: “Korrupsioni në ekologji. Si ta njohim dhe si të veprojmë?”

"Korrupsioni në ekologji. Si ta njohim atë dhe si të veprojmë?", Është tema e konferencës së sotme që do të mbahet përmes platformës ZOOM, organizuar nga Instituti i Gjelbër, me mbështetjen e Biro de Helling nga Hollanda.

Back to top button
Close
Close