0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Konferencë e tretë vjetore “Women in Digital 2021”

Me onllajn debat me temë “Intelegjenca artificiale dhe zhvillimi i shkathtësive punuese” sot do të fillojë konferenca e tretë vjetore “Women in Digital 2021”, në organizim të kompanisë së telekomunikacionit A1 Maqedoni. Konferenca për herë të parë do të emetohet drejtpërdrejtë përmes rrjetit profesional LinkedIn.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close