0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeSektori civil

Konferencë dy ditore për lidhjen e të rinjve nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia

Unioni rinor - Krushevë sot dhe nesër organizon konferencë për rrjetëzim dhe lidhje të të rinjve nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia me bartësit e vendimeve në dy vendet.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close